Haber


Kutsal Emanetler Cumhurbaşkanımıza Teslim Edildi


Kutsal Emanetler Cumhurbaşkanımıza Teslim Edildi

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 97. yıldönümü kutlama programı çerçevesinde, Çanakkale İl’inden başlamak üzere, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Eskişehir ve Ankara İl’lerini kapsayan parkur dâhilinde atletlerimiz tarafından Şehitler Diyarı Çanakkale’nin Gelibolu Yarımadası’ndan alınan kutsal toprak, deniz suyu ve bağımsızlığımızın sembolü şanlı bayrağımız Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL’e teslim edildi.

Federasyon Başkanımız Mehmet TERZİ Başkanlığında yapılan ziyarete Federasyonumuz Genel Sekreter Vekili İhsan MERT, Maraton ve Yol Koşuları Koordinatörü Mithat ŞAHİN, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer USLU, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan ASLAN, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman ŞAHİN, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Lütfi DOYUK, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin AKSOY, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan BAŞOĞLU ve her ilden bir kız ve bir erkek sporcu katıldı.. Cumhurbaşkanımız atletlerimizle sohbet ederek onları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı

Yayın Tarihi : 19.03.2012 15:47:18
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.