Haber


Maraton Fuarında Son Gün...


Maraton Fuarında Son Gün...

Marathon Expo 2011’in Son Gününde Fuara 2012 Dünya Salon Şampiyonası etkinlikleri damga vurdu. Keyifli bir yüksek atlama gösterisi izleyen fuar ziyaretçileri, Halil Akkaş ile tanışma ve imza alma fırsatı da buldular.

 

33. Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu öncesinde düzenlenen fuarın son günü, yoğun ilgi toplayan atletizm etkinliklerine sahne oldu. Günün ilk aktivitesi olan yüksek atlamaya, milli atletlerimiz Deniz Öz, Pınar Aday, Kadriye Aydın ve Didem Topçuoğlu katıldı. Yarışmacıların izleyicilere tanıtılmasından sonra başlayan yarışma formatındaki gösteride atletizmseverler zevkli ve heyecanlı anlar yaşadılar.   

 

 

Atlayışlarda tempo tutan izleyiciler, başarılı atlayışlarda olduğu kadar çıta düştüğünde de atletlerimizi alkışlarıyla desteklediler.

 

 

Yüksek atlama gösterisine katılan atletlerimiz kupalarını, kendilerini izleyenler arasında yer alan Avrupa şampiyonumuz Nevin Yanıt’ın elinden aldılar.

 

 

Nevin Yanıt, fuarı ziyaret eden küçük hayranlarını kırmayarak, toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

 

Yüksek atlayıcılarımız Deniz Öz, Pınar Aday, Kadriye Aydın ve Didem Topçuoğlu, Türkiye Atletizm Federasyonu standını ziyaret ederek, atletizmseverler için 2012 Dünya Salon Şampiyonası posterlerini imzaladılar. 

 

 

 

Fuarda kurulan yüksek atlama sektörü, daha sonra en küçükleri 8 yaşında olan minik yüksekçilerin atlayışlarına sahne oldu. Fuar ziyaretçilerinin büyük ilgisini toplayan kız ve erkek atletler, atlayışlarını tamamladıktan sonra Türkiye Atletizm Federasyonu standının önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

Marathon Expo 2011’de yer alan Türkiye Atletizm Federasyonu standı öğleden sonra milli atletimiz Halil Akkaş’ı ağırladı. Dört Universiade altın madalyalı, son Avrupa Salon üçüncüsü yıldızımız, atletizmseverler ile sohbet ederek, 2012 Dünya Salon Şampiyonası posterlerini imzaladı.

 

 

9-11 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Dünya Salon Şampiyonası’nın gönüllüleri, fuar boyunca ziyaretçilere, arka yüzünde organizasyona ilişkin bilgilerin yer aldığı şampiyonanın sembolik madalyalarını taktılar.

 

 

Yayın Tarihi : 15.10.2011 17:45:23
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.