Haber


MEB Okullararası Kros Grup Yarışmaları 20 Mart'ta


MEB Okullararası Kros Grup Yarışmaları 20 Mart'ta

meb okullararası kros yarışmaları

Milli Eğitim Bakanlığı Okullararası Kros Grup Yarışmaları, Diyarbakır, Erzurum, Samsun, Mersin, Kütahya ve Kocaeli’de 20 Mart Çarşamba günü yapılacak.

Yarışmaların ve Teknik Toplantı’nın düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacı ile aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

KROS YARIŞMA BİLGİLERİ :

1. Bilgi İşlem Hakemlerince ekte gönderilen Yarışma Programları (Yıldızlar KROS 4+1, Gençler KROS 4+2) kullanılacaktır.
2. Yarışma Teknik Toplantılarında kayıtların daha düzenli gerçekleştirilebilmesi için yarışmalara katılacak tüm takımlar ve ferdi sporcular ‘Katılım Kayıt Listesi’ni grup merkezlerinden sorumlu Bilgi İşlem Hakemlerine, 18 Mart 2013 tarihine kadar elektronik posta ile bildirmeleri gerekmektedir.
(Gerekli tüm bilgiler ve kayıt listeleri ekteki "MEB Okullar Kros Katılım-Kayıt Listesi" dosyası içinde bulunmaktadır.)
3. Yarışma Kayıtlarını ilgili mail adreslerine yaptırmaları için Atletizm İl Temsilcileri Okul İdarecilerini uyarmaları gerekmektedir.
4. Yarışma Programı ortak olarak kullanılması için hazırlanmıştır.
5. Yarışmaların düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için Atletizm İl Temsilcilerince yarışmalardan 1 saat önce mutlaka Hakem Toplantısı yapılmalıdır.
6. Yarışmalar 40 Hakemle gerçekleştirileceğinden, görevlendirme ekteki “Hakem Görevlendirme Cetveline” göre yapılacaktır.
7. Yarışma Teknik Toplantısı yarışmaların yapılacağı illerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinde saat 17:00'da yapılacaktır.
8. Yarışmalar sonunda bilgi işlem hakemleri yarışma sonuçlarını atletizmtur@yahoo.com.tr., sfokulspor@gmail.com, atletizm.mhk@gmail.com adreslerine mail ile bildireceklerdir.
 

Yıldızlar Yarışma Programı (Kros 4+1) için Tıklayın

Gençler Yarışma Programı (Kros 4+2) için Tıklayın

Kros Katılım-Kayıt Listesi için Tıklayın

Hakem Görevlendirme Cetveli için Tıklayın

Yarışma Programı için Tıklayın

Yayın Tarihi : 7.03.2013 14:52:49
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.