Haber


Milli Atletlere Londra Öncesi Moral Ziyareti


Milli Atletlere Londra Öncesi Moral Ziyareti

AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Çağatay, Yönetim Kurulu Üyeleri Songül Eren, Hasan Öner, Spor Komisyonu Başkanı Ensar Kurt ve Spor Komisyonu Üyeleri'nden oluşan heyet Ankara'da olimpiyat hazırlıklarını sürdüren milli atletlerini kaldıkları otelde ziyaret ettiler.

Selamoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaret sırasında Türkiye Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Nihat Doker ve milli atletler Nevin Yanıt, Burcu Ayhan, Birsen Engin, Binnaz Uslu, Elif Yıldırım ile Melis Redif, antrenörler Cüneyt Yüksel, Yahya Sevüktekin, Kemal Şencan ve Levent Ilgın’da hazır bulundu.

Sporcularla bir süre sohbet eden Selamoğlu, “Kızlarımızın spora yakın olması olimpiyatlara katılan bayan sporcuların çokluğu bize onur veriyor. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye'nin atletizm branşında ilk defa bu kadar kalabalık bir grupla olimpiyatlara katıldığını duymaktan çok memnun olduğunu belirten Selamoğlu, “Bu başarı hepinizin. Gelecek nesillere örnek oluyorsunuz. Bayan sporcularımızın başarılı olmasından ayrıca mutluluk duyuyorum. Önemli olan olimpiyatlara gitme başarısını göstermiş olmanız. Sonuç o kadar da önemli değil” ifadesini kullandı.

Bu arada, olimpiyat çalışmalarını günde çift idmanla sürdüren milli atletler, 3 Ağustos Cuma günü Londra'ya hareket edecek.

Yayın Tarihi : 2.08.2012 07:12:43
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.