Haber


Milli sporcularımızla birlikte, Eski Başkanımız Aşkın Tuna'yı ziyaret ettik


Milli sporcularımızla birlikte, Eski Başkanımız Aşkın Tuna'yı ziyaret ettik

2024 Paris Olimpiyatlarına kota verecek olan 21 Nisan 2024 tarihinde Antalya’da ev sahipliği yapacağımız,  Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası hazırlıklarımızı Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Osman Aşkın Bak’ın himayelerinde yoğun bir tempoda, titizlikle sürdürüyoruz.
Bu süreçte milli sporcularımız Meryem Bekmez ve Mazlum Demir ile birlikte Antalya'da yaşayan eski rekortmenimiz ve federasyon başkanlarımızdan Sayın Aşkın Tuna'yı da evinde ziyaret ettik. Sağlık durumunun iyi olduğunu görmekten camiamız adına mutlu olduğumuz değerli spor insanı Aşkın Tuna ve eşi Zafer Tuna ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Şampiyona hakkında bilgiler verdiğimiz eski Başkanlarımızdan sayın Tuna da, şampiyonluklarını ve birbirinden değerli anılarını anlattığı ‘Üç Adım’ adlı kitabını imzalayarak milli sporcularımıza armağan etti.
Sayın Tuna’ya, Türk atletizmine kattıklarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Yayın Tarihi : 12.03.2024 05:04:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.