Haber


NIKE Türkiye’ye Teşekkür Plaketi…


NIKE Türkiye’ye Teşekkür Plaketi…

İstanbul’da yapılan yönetim kurulu toplantısında Nike Türkiye temsilcisi Tunç SARAL’a Türk Atletizmine yapmış olduğu katkı ve desteklerden dolayı Olimpiyat Şampiyonu Aslı Çakır Alptekin ve Nevin Yanıt imzalı forma ve Federasyonun teşekkür plaketi Federasyon Başkanı Mehmet Terzi tarafından takdim edildi.

İlk’i 2008 yılında yapılan Human Race Kosusunun ikincisi olan NIKE RUN İSTANBUL etkinliği 7 Ekim 2012 tarihinde kayıtların bir hafta erken kapatılmasına rağmen 10.000 kişinin katılımıyla yapılmıştı. Gelirinin tümünün Türkiye Atletizm Federasyonuna bağışlandığı Nike Run İstanbul koşusu Türkiye temsilcisi Tunç SARAL bu etkinliğin Dünya’da 32 şehirde aynı anda yapıldığını, NIKE’in spora ve sporcuya desteklerinin her zaman sürdürüleceğini bu tür sosyal proje ve faaliyetlerde Nike olarak yer aldıklarını belirtti. Ferdi olarak ta atletlerin sponsorluklarını yaptıklarını söyledi. Federasyon Başkanımızı ve nezdinde Türkiye Atletizm Federasyonunun son dönemlerdeki ardı ardına gelen Avrupa, Dünya şampiyonası ve olimpiyatlardaki başarılar ve alınan madalyalardan dolayı kutladığını söyleyen Tunç Saral Başkanı Mehmet Terzi ve yeni yönetim kuruluna da başarı dileklerini yenileyerek teşekkür etti.

Yayın Tarihi : 12.11.2012 17:13:07
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.