Haber


Ödüllerini Aldılar


Ödüllerini Aldılar

Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 10. Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası, coşkulu bir ödül töreniyle sona erdi.

Nefesleri Kesen Dağ Koşusunun ardından dereceye giren sporculara özel tören düzenlendi. Geleneksel hale gelecek yabancı sporcular, Bursa'da yapılan yarışların çok keyifli geçtiğini söyleyerek, Türkiye'den güzel anılarla ayrılacaklarını belirtti.

'10. Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonasının Uludağ'daki Karinna Otel'de gerçekleştirilen ödül törenine şampiyonaya katılan tüm sporcular ve organizasyona destek veren kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. 'Karagöz ve Hacivat' temsiliyle başlayan şampiyonada dereceye giren sporculara ve takımlara ödülleri verilirken, tüm sporcuların heyecanı görülmeye değerdi.

Şampiyonluk coşkusu Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Dünya Dağ Koşuları Federasyonu Başkanı Bruno Gazzelino, Avrupa Atletizm Federasyonu Başkanı Hansjörg Wirz, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Dünya Atletizm Federasyonu Konsey Delegesi Salih Münir Yaraş ve Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Başoğlu'nun dereceye girenlere ödüllerini verdiği törende, Türk milli takımı ve sporcuları, başarılarıyla İstiklal Marşı'nı 4 kez söyletti.

Türkiye' ye teşekkür ödül töreninde sevinçli ve heyecanlı oldukları gözlenen sporcular, başarılı takım arkadaşlarını alkışlarıyla ödüllendirdiler. Bursa'da çok güzel ağırlandıklarını belirten sporculardan büyük bayanlarda 1. olan İsviçreli Martina Strahl, "Türkiye'de çok güzel zaman geçirdik. Heyecanlı geçen yarışların ardından güzelce dinlenip, eğlendik. Türkiye'nin misafirperverliği çok özeldi. Bursa'da bulunmaktan dolayı mutluyuz. Organizasyona emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yayın Tarihi : 12.07.2011 15:36:21
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.