Haber


Önemli Duyuru...!!! (Güncelleme)


Önemli Duyuru...!!! (Güncelleme)

Sporcu ve Antrenörlerimize Yönelik Performans Ölçümleri Antrenman ve Sağlık Değerlendirme Semineri 25 Ocak 2014 tarihinde İzmir’de başlayacak.

25 Ocak – 8 Şubat 2014 tarihlerinde Türkiye Atletizm Federasyonu ile Turkcell’in ortaklaşa ve farklı üniversitelerden uzmanlar ile koordine ve işbirliği içerisinde İzmir’de 2016 Rio de Janero Olimpiyat Oyunlarına hazırlanacak Milli Takım Aday Kadrosunun startını vermek için olimpik aday kadrodaki sporcu ve antrenörlerimize yönelik performans ölçümleri antrenman ve sağlık değerlendirme çalışmaları yapılacaktır.

Ekte isimleri yazılı sporcu ve antrenörlerimiz belirtilen tarihler arasında İzmir Ege Üniversitesi tesislerinde hazır bulunacaklardır. Konaklama ve ulaşımla ilgili detaylı bilgiler en kısa sürede internet sitesinde yayınlanacaktır.

İzmir'de yapılacak olan testleri daha öncesinde kendi imkanları ile yaptırmış ve sonuçlarını Türkiye Atletizm Federasyonuna göndermiş sporcular ile Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na katılacak sporcular hariç listede yer alan isimlerin, 25 Ocak 2014 tarihinde İzmir’de bulunmaları test, ölçüm ve seminer için katılımları zorunludur. (Mazeret kesinlikle kabul edilmeyecektir)

Davetli Sporcu ve Antrenörler İçin Tıklayınız İZİN YAZILARI İÇİN ÖNEMLİ UYARI...!!!

Olimpik Hazırlık Üst Düzey Eğitim Kampı’na katılacak olan sporcu ve antrenörlerimizin izin yazılarının yazılabilmesi için, 17 Ocak 2014 Cuma günü saat 17:00'a kadar "İzin Yazısı" konu başlığı adı altında aşağıdaki dilekçeyi doldurarak  aylin.taf@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

Dilekçe örneğini indirmek için tıklayınız KAMPA KATILACAK DAVETLİLERİN DİKKATİNE...!!! Olimpik Hazırlık Üst Düzey Eğitim Kampı'na katılacak olan davetlilerin İzmir'de bulunacakları tarih aralığını (Geliş-Dönüş Tarihi), Türkiye Atletizm Federasyonu Malzeme ve Satın Alma Birimi'nde görev alan İlhan Doker'in E-posta adresine 20 Ocak 2014 Pazartesi günü saat 17:00'a kadar mail atmaları gerekmektedir. Davete icabet edemeyecek sporcu ve antrenörlerin ise eğitim kampına katılamama nedenlerini belirten bir dilekçeyi, 20 Ocak 2014 Pazartesi günü saat 17:00'a kadar Türkiye Atletizm Federasyonu'na faks yoluyla iletmeleri gerekmektedir. İlhan Doker e-posta adresi: dokersilhan@gmail.com TAF Faks Numarası: 0312 310 77 06

Yayın Tarihi : 20.01.2014 08:18:57
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.