Haber


Önemli Duyuru


Önemli Duyuru

2012 LONDRA OLİMPİYAT OYUNLARINA GİDECEKLERİN DİKKATİNE!

2012 Londra Olimpiyat Oyunlarına gitmesi kesinleşen veya gitmesi muhtemel olan sporcu, antrenör ve yöneticilerin;

Sivil kıyafetler için bulundukları şehirdeki herhangi bir SARAR mağazasına giderek takım elbise, gömlek, pantolon ve ayakkabı ölçülerini SARAR mağazasındaki yetkililere vereceklerdir. (Mağaza kişi isimlerini ve ölçülerini Oyunlar için oluşturdukları merkez birimine iletecektir.)

Ayrıca kişiler kıyafet takiplerinin yapılabilmesi için en geç 06 Haziran 2012 tarihinde kadar aşağıdaki bilgileri Federasyonumuz Personeli Cenk Tolga ÖZCAN’a telefon yâda elektronik posta (cenktolgaozcan@hotmail.com) ile bildirmesi gerekmektedir.

Beden ölçüleri verilen;

-       Mağazanın şube adı

-       Personelin adı soyadı

Ölçülerini vermeyenler, geç verenler ya da yanlış bildirenlerin sorumluluğu kendine aittir.

Sportif kıyafetler için LOTTO markalı malzemeler verilecektir. Beden öçlüleri Federasyonumuz Milli Takım Kıyafetleri ile aynı olduğundan mevcut beden ölçüleri firmaya iletilecektir.

Sivil ve sportif kıyafetler Olimpiyat Oyunları öncesinde toplu olarak kişilere teslim edilecektir. 

Yarışma kıyafetleri: Sporcularımız yıl içerisinde Federasyonumuzdan aldıkları NIKE markalı Milli Takım formalarını ve ürünlerini kullanacaklardır.

Önemle duyurulur.

Yayın Tarihi : 24.05.2012 14:25:46
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.