Haber


Oyun Karavanı Hatay/Antakya'da


Oyun Karavanı Hatay/Antakya'da

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen Oyun Karavanı Deprem Bölgesinde.

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu olarak deprem bölgesi 2. Turnesi kapsamında Ülkemizin yaşamış olduğu asrın felaketinde Oyun Karavanı Deprem Bölgesinde projemizin 2. turnesinde Hatay/Antakya'da  Savunma Sanayi konteyner kentteki depremzede çocuklarımızın yüzünü bir nebze olsun güldürebilmek adına alanlarda geleneksel çocuk oyunlarını oynatmak, hediyelerini ulaştırmak, acılarına ortak olmak ve dışarıda oynanan hareketli oyunların çocukların vücutlarını daha koordineli kullanmalarında fayda sağlayacağından açık ve temiz havada oyun oynamak için buluşmayı hedefliyor. depremzede çocuklarımızla birlikte geleneksel sokak oyunları oynayarak keyifli bir gün geçirdiler.

Ülkemizin yaşamış olduğu asrın felaketinde Oyun Karavanı Deprem Bölgesinde projemizin 2. turnesinde depremzede çocuklarımızın  güldürebilmek adına geleneksel çocuk oyunlarını oynatmak, hediyelerini ulaştırmak, acılarına ortak olmak ve dışarıda oynanan hareketli oyunların çocukların vücutlarını daha koordineli kullanmalarında fayda sağlayacağından açık ve temiz havada oyun oynamak için buluşmayı hedefliyor.

Bir sonraki etkinlik Hatay-Samandağ Sutaşı konteyner kentinde çocuklarımızı mutlu etmeye devam edecek.
“Çocuk Oyunla, Dünya Çocukla Güzeldir.”

Yayın Tarihi : 6.11.2023 20:20:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.