Haber


PTT Genel Müdürünü Ziyaret


PTT Genel Müdürünü Ziyaret

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Osman TURAL’ ı Tenis Federasyonu Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla makamında ziyaret ederek, başarılı olması dileğinde bulundu.

PTT Genel Müdürü ziyarette, Atletizm Federasyonu Başkanı Terzi’ nin yanı sıra Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım YALÇINOĞLU, Genel Sekreter Nihat DOKER ve Eğitim Kurulu Başkanı Cahit YÜKSEL’ de hazır bulundular.

Ziyaret esnasında Atletizm Federasyonu Başkanı Terzi; PTT’ nin spora ve sporcuya önem veren bir kurum olduğunu bildiklerini, federasyon olarak atletizm ve PTT ile işbirliği içerisinde ilerleyen süreçte içinde ortak çalışmalar yapmak istediklerini, ülkemizin her köşesinde PTT’ nin alt yapısının bulunduğunu PTT ile birlikte Atletizmin’ de her il’de yaygın olduğunu bunun daha da bilinir bir hale getirilebileceğini belirtip, ortak bir çalışma yapmak talebinde bulundu.

PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Osman TURAL’ da yapılan bu ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu, bu görüşmelerin aynı zamanda atletizmle ilgili yeni projelerin oluşmasına vesile olabileceğini belirtti ve mevcut talimatlar çerçevesinde olabilirliğini araştırmak gerektiğini belirtti.

Söz konusu ziyarette Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet TERZİ; PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Osman TURAL’ a; 2012 Londra Olimpiyat Oyunları 1500 metre şampiyonu Aslı Çakır ALPTEKİN ile ikinci Gamze BULUT’ un imzalı formasını hediye ettiler.

Yayın Tarihi : 21.12.2012 15:03:17
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.