Haber


Reni Atletizm Turnuvası Gerçekleştirildi


Reni Atletizm Turnuvası Gerçekleştirildi

Skla ''Beroe 

'' Stara Zagora, Kirkova ve Çorlu Belediyesi eşliğinde Türkiye-Bulgaristan Spor Birliği adına Reni Atletizm Turnuvası Organizasyonu Benkovski köyündeki stadyumda gerçekleştirildi.

Skla"Beroe"-Stara Zagora, ve Kirkovo Belediyesi eşliğinde, Türkiye-Bulgaristan spor birliği adına 2'ncisi düzenlenen Reni atletizm turnuvası bugün Başkanımız Fatih Çintimar, Başkan Vekilimiz Yasin Taş, Kestel Belediye Başkanımız Sn.Önder Tanır, Çorlu Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Sarıkurt, Bulgaristan Büyükelçimiz Sn. Aylin Sekizkök, Filipe Başkonsolosumuz Sn. Korhan Küngerü ve Kirkovo Belediye Başkanı Sn. Şinasi Süleymanov'da  gerçekleştirilen turnuvada hazır bulundular.

Turnuvaya Kirkova belediyesi bölgesindeki tüm okullardan öğrenciler katıldı. Turnuvaya Beroe SKALA Stara Zagora şampiyonları ile çeşitli eğlenceli atletizm disiplerinde yarışmalar düzenlendi.

Yayın Tarihi : 21.09.2023 16:03:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.