Haber


Salonda Mükemmel İlerleme


Salonda Mükemmel İlerleme

Dünya Salon Şampiyonası Koordinasyon Komitesi III. Değerlendirme Ziyaretini 27-29 Ocak tarihlerinde İstanbul’da yapıyor.

 

 

Genel değerlendirme toplantısını 28 Ocak sabahı yapan komite, Ataköy Atletizm Salonu inşaatında gelinen noktanın inanılmaz ve mükemmel olduğunu, yapılanların muhteşem bir çaba ile ortaya çıktığını belirttiler. 

 

Delegelerin ziyareti ile aynı tarihte planlanan Turkcell Türkiye Salon Şampiyonası ile salonun Dünya Şampiyonası öncesi ilk testi yapılıyor. İkinci testini 18 Şubat 2012 tarihinde Balkan Salon Şampiyonası ile verecek olan Ataköy Atletizm Salonu hızla Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor.

 

Toplantı ve test amaçlı yarışmalara katılan IAAF Delegeleri salonun hazırlık aşamasının değerlendirmesini yarınki yarışmalardan sonra yapacak.

 

Yayın Tarihi : 28.01.2012 11:08:10
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.