Haber


Salonun 2.Günü Rekorlarla Devam Ediyor


Salonun 2.Günü Rekorlarla Devam Ediyor

 

Turkcell Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası, rekorla başladı.

 

Yapımı tamamlanan Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleştirilecek ilk organizasyon olan Turkcell Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası, yine bu tesiste 9-11 Mart tarihleri arasında yapılacak Dünya Salon Atletizm Şampiyonası öncesi bir test niteliği de taşıyor.

 

 

Turkcell Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda ilk gün müsabakaları sona ererken, gülle atmada Hüseyin Atıcı, 19.25'lik derecesiyle salon Türkiye rekoru kırdı.

 

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası öncesinde, Ataköy Atletizm Salonu'nun testi niteliğindeki şampiyonada Hüseyin Atıcı 19.25 derecesiyle, 18.17 ile Ercüment Olgundeniz'e ait olan salon Türkiye rekorunun yeni sahibi oldu. Ayrıca Emel Dereli Genç ve Yıldız Bayanlar Gülle Atmada 16.70 ile yine rekor kırdı.

 

İkinci gün yarışmalarında ise 1500metre genç kızlarda yarışan Emine Hatun Tuna 4:35.75' lik derecesiyle, 400 metre erkeklerde ise Batuhan Altıntaş 49.60’lık derecesiyle Yıldızlar Türkiye Salon Rekorlarının yeni sahibi oldular.

 

 

1.Gün Yarışma Sonuçları

 

Büyük Bayanlar

Büyük Erkekler

 

Genç Bayanlar

Genç Erkekler

 

2.Gün Yarışma Sonuçları

 

Büyük Bayanlar

Büyük Erkekler

 

Genç Bayanlar

Genç Erkekler

 

 

Yayın Tarihi : 28.01.2012 18:15:30
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.