Haber


Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası Kulüplerarası Yıldızlar Atmalar Ligi- 1. Kademe Yarışmaları


Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası Kulüplerarası Yıldızlar Atmalar Ligi- 1. Kademe Yarışmaları

atmalar

Yarışmaların teknik toplantıları 15 Şubat 2013 tarihinde Mersin Mersin/Macit Özcan Spor Kompleksi toplantı salonunda, yarışmalar teknik delegesi başkanlığında saat 17:00’de yapılacaktır. Teknik toplantılara her kulüpten, kulüplerince yetki verilmiş en fazla (2) iki kişi katılabilecektir.

Seyfi Alanya Atmalar Kış Türkiye Şampiyonası ve Atmalar ligi kayıtları, TAF WEB sayfasında bu statü ile birlikte yayınlanan kayıt formu doldurularak (taf-teknikkurul@hotmail.com) adresine 13 Şubat 2013 günü saat 24:00’e kadar gönderilerek yapılacaktır. Belirtilen tarih ve saatten sonra kayıt yapılamaz. (Kayıt tablosu masaüstü veya diğer bir dosyada excel formatında kaydedilerek doldurulup aynı formatta ek olarak gönderilmelidir.) 15 Şubat 2013 tarihindeki Teknik Toplantı’da kayıtların teyit edilmesi gerektiğinden, tüm idarecilerin toplantıya katılmaları zorunludur. Teknik Toplantı’ da teyit edilmeyen kayıtlar iptal edilecektir. Teknik Toplantı esnasında ve sonrasında sporcu kaydı yapılmayacaktır.

Yarışma Statüsü İçin Tıklayınız…

Kayıt Formu İçin Tıklayınız…

Yarışma Programı İçin Tıklayınız...

Yayın Tarihi : 6.02.2013 12:00:31
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.