Haber


Statülerde Değişiklik!


Statülerde Değişiklik!

statu

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Türkiye Gençler ve Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası ile Kulüplerarası Yıldızlar Salon Ligi yarış statülerinde değişiklik yapıldı.

Gençler ve Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası’nın mevcut statüsünde 4000 metre olarak yer alan “Kadınlar Yürüyüş Mesafesi”, 3000 metre şeklinde değiştirilmiştir.

Kulüplerarası Yıldızlar Salon Ligi’nin mevcut statüsünde Teknik Konular başlığı altında yer alan 9. Madde de erkekler için 11-13 metre olan “Üç adım atlama yarışmasında basma alanının kum havuzuna uzaklığı” 9-11 metre olarak değiştirilmiştir. Buna göre 9. Madde; “Üç adım atlama yarışmasında basma alanının kum havuzuna uzaklığı, bayanlarda ve erkeklerde 9-11 metre olacaktır. Sporcu tercih ettiği basma alanını yarışma boyunca değiştiremeyecektir” şeklinde düzeltilmiştir.

Statülerdeki değişiklikler yarışma internet sitemizde yer alan duyurular içerisine eklenerek güncellenmiştir.

2-3 Şubat günlerinde İstanbul’da düzenlenecek Türkiye Gençler ve Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası ile ilgili duyuruya gitmek için TIKLAYIN

6-7 Şubat günlerinde İstanbul’da düzenlenecek Kulüplerarası Yıldızlar Salon Ligi ile ilgili duyuruya gitmek için TIKLAYIN

Yayın Tarihi : 27.01.2013 15:19:52
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.