Haber


Süper Lig 1. Kademe, 1.Lig 1. Kademe ve Yürüyüş Ligi Elemeleri Ankara'da


Süper Lig 1. Kademe, 1.Lig 1. Kademe ve Yürüyüş Ligi Elemeleri Ankara'da

superlıg

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Süper Lig 1. Kademe, 1. Lig 1. Kademe ve Kulüplerarası Yürüyüş Ligi eleme müsabakaları 24 - 25 Ağustos 2013 tarihlerinde Ankara’da yapılacak.

Süper Lig 1. Kademe

24-25 Ağustos 2013 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan Süper Lig 1. Kademe müsabakalarına katılacak olan takımlar Türkiye Atletizm Federasyonu web sayfasında statü ile birlikte yayınlanan katılım formunu doldurarak, lig kademe yarışmalarından önce, (1. Kademe için: 22 Ağustos 2013) saat:24.00’ye kadar (taf-teknikkurul@hotmail.com) adresine e-mail ile iletmeleri gerekmektedir.

Yarışmanın teknik toplantısı, Teknik Delege Başkanlığında, Ankara Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Ziya Ozan Yüzme Havuzu toplantı salonunda, yarışmalardan bir gün önce (23 Ağustos Cuma) saat 17:00’de yapılacaktır.

1. Lig 1. Kademe

24-25 Ağustos 2013 tarihlerinde Naili Moran Atletizm Tesisleri’nde yapılacak olan 1. Lig 1. Kademe yarışlarına katılacak olan takımlar Türkiye Atletizm Federasyonu web sayfasında statü ile birlikte yayınlanan katılım formunu doldurarak, lig kademe yarışmalarından önce, (1. Kademe için: 22 Ağustos 2013) saat:24.00’ye kadar (taf-teknikkurul@hotmail.com) adresine e-mail ile iletmeleri gerekmektedir.

Yarışmaların teknik toplantısı, Teknik Delege başkanlığında, yarışmalardan 1 gün önce (23 Ağustos Cuma) saat 16:30’da Ankara Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Ziya Ozan Yüzme Havuzu toplantı salonunda yapılacaktır.

Kulüplerarası Yürüyüş Ligi

25 Ağustos Pazar günü yapılacak olan yürüyüş ligine katılacak olan takımlar, statü ile birlikte TAF WEB sayfasında yayınlanan katılım formunu doldurarak eleme kademesi için 23 Ağustos 2013 tarihi, saat:24.00’e kadar, (taf-teknikkurul@hotmail.com) adresine elektronik posta ile iletmeleri gerekmektedir. Formu Atletizm Federasyonuna göndermek teknik toplantıya katılmama sebebi değildir. İnternet üzerinden yapılan kayıtlar ve liste-takım kontrolü teknik toplantıda yapılacağından takım temsilcilerinin mutlaka teknik toplantıya katılmaları gerekmektedir.

Yarışmanın teknik toplantısı müsabakalardan bir gün önce (24 Ağustos Cumartesi) Ankara Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda saat 17: 00’de yapılacaktır.

Kayıtlar internet üzerinden yapılacaktır. Teknik toplantı sırasında ve sonrasında sporcu, takım kaydı yapılmayacaktır. Teknik toplantıya katılmayan takım yarışmaya alınmayacaktır.

Kulüplerarası Yürüyüş Ligi Statü

Süper Lig 1. Kademe Kayıt Formu 

Süper Lig 1. Kademe Statü

1. Lig 1. Kademe Kayıt Formu 

1. Lig 1. Kademe Statü

Yayın Tarihi : 21.08.2013 19:00:16
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.