Haber


Süper Lig'de İlk Gün İzmir'de Tamamlandı


Süper Lig'de  İlk Gün İzmir'de Tamamlandı

Turkcell Süper Lig’in İzmir'deki final kademesinde ilk gün geride kalırken, günü erkeklerde ve kadınlarda Fenerbahçe Spor Kulübü önde kapattı.

1988’de kulüpler şampiyonasından lige dönüştürülen ve bu yıl 36. sezonunu geride bırakan Turkcell Süper Lig’de son güne girildi. İzmir Atatürk Stadyumu Atletizm Pisti’nde yapılan yarışmalarda ilk gün tamamlanırken, Fenerbahçe  erkekler liginde 214 puanla liderliğini korurken, Enka Spor Kulübü 207 puanla takibini sürdürüyor. Ligde son güne Galatasaray 137 puanla üçüncü sırada girdi.

Kadınlarda günü sekiz birincilikle tamamlayan ENKA, Fenerbahçe ile aradaki farkı 3 puana indirmesine rağmen ikincilikte kalırken Fener Bahçe 216 puan ile ilk günü birincilikte kapattı. Mavi-beyazlı kulüp Enka ilk gün üç puan fazla toplamasına rağmen genel toplamda 213 puan ile ikinci sırada yer aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor ise 153 puan ile üçüncülükte kaldı.

Süper Lig’de mücadele yarın yapılacak 20 yarışmayla sonuçlanacak ve sezon noktalanacak. Yarışmalar, saat 15:00’den itibaren Youtube'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

 

İlk gün Kadın Sonuçları

İlk gün erkek sonuçları

Yayın Tarihi : 5.09.2023 23:15:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.