Haber


TAF Başkanı Çintimar: Camiamız Tuğba’yı yalnız bırakmayacak


TAF Başkanı Çintimar: Camiamız Tuğba’yı yalnız bırakmayacak


ATLETİZMDE OYLAR TUĞBA DANIŞMAZ’A

Milli sporcumuz Tuğba Danışmaz, 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri yarışmasında ‘Yılın Kadın Sporcusu’  adayları arasında gösterildi.
Türkiye’nin en eski halk oylamalarından biri olan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu yarışmasında atletizm camiasının Tuğba Danışmaz’ı yalnız bırakmayacağına inandığını ifade eden Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, “Milli atletimiz Tuğba, Türk sporunun yükselen yıldızları arasında çok önemli bir yere sahiptir. Geçen yıl ülkemizi acıya boğan deprem sonrası gerçekleştirilen Avrupa Salon Şampiyonasında aldığı tarihi şampiyonlukla hem atletizme, hem de Türk gençliğine özgüven kazandırmıştır. Bunun için kendisine teşekkür ediyoruz. Diğer branşlardaki sporcuları da tebrik ediyoruz. Ancak Avrupa şampiyonu olmak ve teknik branşta bunu gerçekleştirebilmek, atletizmin bir seviye ileri taşınması demektir. Bunun için atletizm camiası olarak var gücümüzle Tuğba'nın arkasındayız” diye konuştu.

ŞİMDİ TESTEK ZAMANI
2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya, Avrupa Oyunları’nda da gümüş madalya kazanan rekortmen sporcumuz Tuğba Danışmaz’ı desteklemek için (yilinsporcusu.milliyet.com.tr) adresini ziyaret ederek oy kullanabilirsiniz.

Yayın Tarihi : 6.03.2024 12:56:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.