Haber


TAF Bölge Koordinatörleri ve TOHM Sorumluları Ankara'da Toplandı


TAF Bölge Koordinatörleri ve TOHM Sorumluları Ankara'da Toplandı

Türkiye'nin yedi coğrafi bölgesinde atletizm sporunu daha üst seviyeye taşımakla sorumlu Türkiye Atletizm Federasyonu Bölge Koordinatörleri ile Türkiye Olimpik Haızrlık Merkezleri'nin (THOM) atletizm branş sorumluları Ankara'da yapılan toplantıda bir araya geldiler.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'ın katılımıyla Başkent Otel'de gerçekleştirilen toplantıda, Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Lig Yarışmaları'nın statüsü üzerine çalışma yapan Bölge Koordinatörleri, 1. ve 2. kademe kros yarışmalarının yapılacağı yerler hakkında fikir alışverişinde bulundular. 

Bursa, Erzurum, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Mersin ve Trabzon'da yer alan Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezleri'nin atletizm branş sorumluları ise sporculara sunulan imkanlar ve uygulanmasını talep ettikleri yenilikler hakkında düşüncelerini dile getirdiler. 

Türk atletizminin başarı çıtasının yükseltilmesi adına Ankara'da düzenlenen toplantılar, dilek ve temenniler ile son buldu.

[flagallery gid=194] 

Yayın Tarihi : 21.12.2013 17:22:04
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.