Haber


TAF'ın Yeni Genel Sekreteri Yasemin Bakıcı Oldu


TAF'ın Yeni Genel Sekreteri Yasemin Bakıcı Oldu

Türkiye Atletizm Federasyonu’nda Satılmış Atmaca’nın görevinden ayrılmasıyla boşalan Genel Sekreterlik görevine Yasemin Bakıcı getirildi. 

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun yeni genel sekreteri belli oldu. Genel Sekreter Satılmış Atmaca'nın ailevi nedenlerle görevinden ayrılmasıyla boşalan TAF Genel Sekreterliği pozisyonuna Federasyon Mali İşler Koordinatörü Yasemin Bakıcı  getirildi. Uzun süredirFederasyon Mali İşler Koordinatörlüğünü yürüten Yasemin Bakıcı  TAF’ın   23. Genel Sekreter'i olarak Türkiye Atletizm Federasyonun da ilk kadın Genel Sekreter oldu.

Yasemin Bakıcı; Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği bölümünü Okul Birincisi olarak tamamladı. İlk olarak, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Tesisler Şube Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Ardından 2011 Üniversiteler Kış Oyunları Koordinatörlüğünde Satın Alma ve Envanter Direktör Yardımcısı olarak devam etti. Özel Sporcular Spor Federasyonu Mali İşler Sorumlusu olarak çalışan Yasemin Bakıcı 2013 Mersin Akdeniz Oyunları Koordinatörlüğü’nde Finans ve Lojistik Direktörü olarak görev yaptı. 2014 yılından bu yana Federasyon bünyesinde Mali İşler Koordinatörlüğü görevini yürüttü. Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, Yönetim Kurulu Kararı ile Genel Sekreterlik görevine getirilen Yasemin Bakıcı'ya yeni görevinde başarılar dilerken, Satılmış Atmaca’ya da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Bakıcı'da Türkiye Atletizm Federasyonu bünyesinde bulunmaktan gurur duyduğunu Federasyon Başkanı Fatih Çintimar ve Yönetim Kurulu tarafından takdir edilen bu görevi, başarı ile gerçekleştirmek için tüm gayretiyle çalışacağını ve atletizme hizmet etmenin kendisi için bir onur olduğunu ifade etti.

Yayın Tarihi : 25.05.2023 18:07:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.