Haber


Terzi: “Hedefimiz Yüksek”


Terzi: “Hedefimiz Yüksek”

Avrupa Takımlar Şampiyonası 1. Lig yarışmaları basın toplantısının ardından Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet TERZİ, Türkiye Atletizm Federasyonu Genel Sekreter Vekili İhsan MERT ve Federasyon Teknik Kurul Başkanı Muharrem OR Milli Takım antrenörleri ve sporcuları ile biraraya geldiler.

Mehmet TERZİ sezon başından itibaren toplam 59 rekor kırıldığını sporcularımızın hazırlıklarından ve özverilerinden dolayı gurur duyduğunu belirterek, öncelikle spor kulüplerine, antrenörlere, sporculara, federasyonun tüm kurullarına ve emeği geçen tüm herkese yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sundu.

Başkan TERZİ “ Hedefimiz çok yüksek bu yarışmayı çok önemsiyorum, geçmiş tarihlerde 2.lig de yarışan milli takımımız son 3 yıldır 1. Ligde kalmayı başarmıştır eğer bu yarışmada ilk üç takım arasında yer almayı başarırsak Süper Lig’de yarışma şansımız olacak ve Atletizm tarihimiz boyunca bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. Süper Lige çıkma zamanımız artık geldi” diyerek sporcu ve antrenörlere güzel haberleri olduğunu, olimpiyata kadar olan sürede sporcu ve antrenörlere maddi destek yardımını devam ettirileceğini ve sporcularımıza hertürlü desteğin sürdürüleceğini belirtti ve Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Yunus Akgül'ün Milli Takımımıza başarlar dilediğini söyledi. 

Yayın Tarihi : 17.06.2011 13:44:19
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.