Haber


Terzi'den Vali Kıraç'a Ziyaret


Terzi'den Vali Kıraç'a Ziyaret

İzmir, 18-19 Haziran 2011 tarihlerinde Avrupa’nın en önemli spor organizasyonu olan Avrupa Takımlar Atletizm Şampiyonasına ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşarken, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, 16 Haziran 2011 Perşembe günü İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti.

Dünyaca ünlü atletlerinin katılacağı şampiyonaya tüm İzmirlileri beklediklerini belirten Terzi, Ocak ayından bu yana Türk atletlerinin kendi branşlarında 59 rekor kırdığını hatırlatarak, "Son 8 aylık dönemde Milli atletlerimiz sürekli yükselişte olan bir performansa sahip. O nedenle ilk üç takımın Süper Lig'e çıkacağı bu turnuvayı özellikle İzmir'e aldık. Tüm İzmirlileri şampiyonaya bekliyoruz" dedi.

Vali Kıraç ise, Finlandiya, Belçika, Hollanda, Hırvatistan, İrlanda, Macaristan, İsviçre, Romanya, Norveç, Yunanistan ve Slovenya'dan katılacak dünyaca ünlü atletleri ağırlamanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Yayın Tarihi : 16.06.2011 19:07:35
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.