Haber


TEŞEKKÜR


TEŞEKKÜR

IAAF Başkanı Lamine Diack’ dan TAF Başkanı Mehmet TERZİ’ ye TEŞEKKÜR

 

Sayın Başkan,

Şahsen ümit ettiğim üzere, 9-11 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen IAAF Dünya Salon Şampiyonası, hem katılımcı ülkelerin sayısı hem de organizasyonun mükemmelliği açısından ekibiniz ve sizin çabalarınız sonucu büyük başarıyla organize edildi.

Şu günlerde başkanlık seçimlerimizi müteakip kendi ülkemde stratejik hususlarla ilgilenmekte iken, sizlere sıcak misafirperverliğiniz ve eşim ve bana göstermiş olduğunuz özel ilgiden dolayı teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Türkiye Atletizm Federasyonuna, 14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası Yerel Organizasyon Komitesine, Türkiye Hükümetine, İstanbul Belediye Başkanına ve özellikle şahsınıza tebriklerimi iletmek isterim.

Ortaya koymuş olduğunuz yüksek standartlar, faaliyete katılanlar tarafından evrenselliğe ulaşma yolunda sporumuz adına bir değer olarak addedilmiş ve minnettarlığımızı hak etmiştir.

En kısa zamanda görüşmek üzere.

Saygılarımla

Lamine Diack

 

IAAF Başkanının Gönderdiği Mektubun İngilizcesi İçin Tıklayınız

Yayın Tarihi : 6.04.2012 11:25:03
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.