Haber


TSYD ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU


TSYD ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU

TSYD ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU

Ödül töreniz 12 Mayıs’ta Swissotel’de yapılacak Türkiye Spor Yazarları Derneğinin geleneksel spor gazeteciliği yarışmasının yanı sıra yıllık sportif iletişim ve başarı ödüllerini kazananlar belli oldu.

TSYD'den yapılan açıklamaya göre 2010 yılının başarılı sporcu, spor adamı ve spor yayın kuruluşları şöyle belirlendi:


Nevin Yanıt, Neslihan Darnel,  Bogdan Tanjeviç, Erol Ünal Karabıyık, Alex de Souza, Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam,  NTVSpor, Spormax, Sports TVSpor yayın kuruluşlarıyla ilgili gerekçeler de şöyle açıklandı:


NTVSpor: Seviyeli, sporun gelişmesine yönelik programları ve sporun her dalından yayınlara yer vermesi nedeniyle. Spormax: Türkiye'de basketbolun gelişimine sağladığı büyük katkı, diğer spor dallarına verdiği destek (Bisiklet, hentbol, voleybol ve dünyanın sayılı futbol liglerinin yayını).Sports Tv: Başta voleybol ve hentbol olmak üzere, futsal ve öteki gelişmekte olan spor branşlarının naklen yayını nedeniyle.


Öte yandan TSYD ve Türk sporuna katkıları nedeniyle aşağıdaki kişi ve kuruluşların da ziyaret edilerek şükran plaketi verilmesi kararlaştırdı:


Kadir TOPBAŞ (İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı), Mahmut ÖZGENER (Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı), Türk Hava Yolları,  Ali Dürüst. Bu arada TSYD-Ülker geleneksel spor gazeteciliği yarışmasının ödül töreninin de 12 Mayıs'ta İstanbul Swissotel'de yapılacağı bildirildi.

Yayın Tarihi : 22.04.2011 07:03:17
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.