Haber


Turkcell’ den Ziyaret


Turkcell’ den Ziyaret

Ülkemizde kurumsal iletişimin devi Turkcell yetkilileri Federasyon Başkanı Mehmet TERZİ’ yi ziyaret ettiler.

Görüşmede Turkcell Kurumsal İletişim yetkilileri Burak Aybar, Selin Güleç ve Cem Yavuzer ile Bakanlık Müşaviri Nuri Demirci, Federasyon Başkanı Mehmet Terzi, Genel Sekreter Nihat Doker, Teknik Kurul Başkanı Muharrem Or ve Eğitim Kurulu Başkanı Cahit Yüksel’ de hazır bulundular.

Başkan Mehmet Terzi, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtti ve Turkcell’ le birlikte gelecekte güzel ve Türk Atletizminin gelişimine katkı sağlayacak işler yapabileceklerini söyledi. Terzi 2013 yılı projeleri arasında KIDS ATHLETICS (Çocuk Atletizmi) ile 81 il’ de okullara yönelik çalışmalar yaparak daha çok gencin, çocuğumuzun Atletizm yapmalarını sağlamak istediklerini, olimpik kadrodaki sporcuların 2016’ ya daha iyi hazırlanmalarını sağlamaları için destek maaşlarını imkanlar olursa devam ettirmek istediklerini, üst düzey performans kamp merkezi açmak ve elit sporcuları burada kampa almak, bunun için de ellerinde bulunan bir tesisin bakım ve onarımlarını yaptıracaklarını söyledi.

İki taraf da ilerleyen günlerde tekrar bir araya gelmek üzere ayrıldılar.

Yayın Tarihi : 15.11.2012 14:55:44
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.