Haber


Krosçular Yeniden Darıca’da Buluşuyor


Krosçular Yeniden Darıca’da Buluşuyor

kross

Türk atletizminin en önemli parkur yarışları arasında yer alan Türkiye Kros Şampiyonası, 17 Şubat’ta koşulacak. Krosçular, bir yıllık aranın ardından doğal güzellikleri ünlü Kocaeli’nin Darıca ilçesinde buluşacak.

Osmanlı tarihinde önemli bir yere sahip olmasının yanında doğal güzellikleri ile Türkiye’nin önemli turistik merkezleri arasında yer alan Darıca, Türk atletizminin en zorlu ve keyifli yarışlarından olan Türkiye Kros Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlediği Balkan Kros Şampiyonası ile doğal güzelliğinin yanında Türkiye’nin en önemli ve zorlu parkuruna sahip olduğunu da tescilleyen Darıca’da bir yıl aradan sonra yeniden bir araya gelecek Krosçular, uluslararası standartlarda bir parkurda yarışacak.

Milli Takım seçmesinin de yapılacağı yarışta sporcular, dereceye girmek için mücadele edecek, aynı zamanda yeşil alanların hakim olduğu ilçenin bol oksijenli temiz havasına da doyacak.

parkur

 

Katılım Listesi için Tıklayın

 

Yayın Tarihi : 10.02.2013 11:59:23
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.