Haber


UYUŞTURUCU POLİTİKALARI SEMPOZYUMU BAŞLADI


UYUŞTURUCU POLİTİKALARI SEMPOZYUMU BAŞLADI

Artmakta olan uyuşturucu madde bağımlılığı sorununa dikkatin çekilmesi, uyuşturucuyla mücadele stratejilerinin en üst düzeyde tartışılması ve küresel ölçekte çözüm geliştirilmesi amacıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nce düzenlenen sempozyum İstanbul'da başladı.

Sempozyumun açılış törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu katıldı.

Sempozyum 3 gün sürecek
"Önleyici Çalışmalar", "Okul Temelli Çalışmalar", "Tedavi ve Rehabilitasyon", "İnanç Temelli Yaklaşımlar" gibi başlıklarda devam edecek sempozyum süresince madde bağımlılığını konu alan 4 çalıştay gerçekleştirilecek.

Küresel bir felaket haline gelen uyuşturucu madde kullanımına karşı insanlığın ortak aklını harekete geçirmek için düzenlenen, 50 ülkeden 100 konuşmacının ve bin 500 kayıtlı misafirin katıldığı sempozyum, 3 gün sürecek.

Oluşturulan sempozyum sonuç kitabı, yaklaşık 5 bin adet bastırılarak Türkiye'deki üniversitelere, araştırma merkezlerine ve kütüphanelere dağıtılacak. [gallery link="file" ids="10737,10736"]

Yayın Tarihi : 1.10.2014 17:51:59
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.