Haber


Yıldızlar Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası 21 Nisan’da


Yıldızlar Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası 21 Nisan’da

Dağ Koşusu

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Yıldızlar Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası, 21 Nisan’da Denizli’de yapılacak. 

Çal ilçesinde yapılacak şampiyonada aynı zamanda Dünya Yıldızlar Birinciliği yarışmalarında mücadele edecek Milli takım seçmesi de yapılacak. 

Şampiyonaya kayıtlar 18 Nisan Perşembe günü saat 24:00’te sona erecek. Katılmak isteyen sporcular, Statü ile birlikte aşağıda yer alan Kayıt Formu’nu doldurarak Türkiye Atletizm Federasyonu’nun taf-teknikkurul@hotmail.com adresine elektronik posta göndererek kayıtlarını yaptırabilirler.

Yarışmanın teknik toplantısı, Teknik Delege başkanlığında 20 Nisan Cumartesi günü, saat 18:00’de, Çal Kaymakamlığı tarafından belirlenen yerde yapılacaktır. Teknik toplantıda, göğüs numaraları dağıtımı ve kayıtların son kontrolü yapılacağından tüm idarecilerin toplantıya katılmaları zorunludur. 

Toplantı esnasında ya da sonrasında sporcu kaydı yapılmayacaktır.

Şampiyonada 1996 ve 1997 doğumlu sporcular mücadele edebilecektir.

Statü için Tıklayın

Kayıt Formu için Tıklayın

Yayın Tarihi : 15.04.2013 15:49:01
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.