Haber


Yıldızlar, Gençler, Büyükler Salon Deneme Yarışmaları İçin Son Kayıt 6 Şubat'ta


Yıldızlar, Gençler, Büyükler Salon Deneme Yarışmaları İçin Son Kayıt 6 Şubat'ta

yildizz

Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Federasyon Salon Deneme Yarışmaları, 9-10 Şubat günlerinde İstanbul’da düzenlenecek. Kayıtlar, 6 Şubat Çarşamba günü sona eriyor.

Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde yapılacak yarışmalar belirlenen statü doğrultusunda düzenlenecek. 

Yarışlarda mücadele edecek atletler, 6 Şubat Çarşamba günü, saat 24:00’e kadar kayıtlarını, yayınlanan Kayıt Formu’nu doldurarak taf-teknikkurul@hotmail.com adresine mail atarak yaptırmaları gerekmektedir. 

Belirtilen tarihten sonra kayıt yapılmayacaktır, yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yarışmaların Teknik Toplantısı, Teknik Delege başkanlığında 8 Şubat Cuma günü, saat 17:00’de Ataköy’de bulunan Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda yapılacaktır. Kayıtlar, Teknik Toplantı’da teyit edileceğinden tüm idarecilerin toplantıya katılmaları zorunludur.

Teknik Toplantı’da teyit edilmeyen kayıtlar, iptal edilecektir.

Statü için Tıklayın

Kayıt Formu için Tıklayın

Yayın Tarihi : 2.02.2013 19:30:35
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.