Haber


Yıldızlar Salon Ligi’nde Şampiyonlar Belli Oluyor


Yıldızlar Salon Ligi’nde Şampiyonlar Belli Oluyor

yildizlig

Kulüplerarası Yıldızlar Salon Ligi’nde şampiyon takımları belirleyecek Final Kademesi, 2-3 Mart günlerinde İstanbul’da yapılacak.

Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda yapılacak final kademesi yarışmalarında kulüpler bu kez şampiyon olmak için mücadele edecek. Eleme kademesindeki puanların geçerli sayılmayacağı yarışmalar sonunda ilk sırada yer alacak takımlar, ligi şampiyon olarak tamamlayacak.

2 Mart’taki yarışmalarda Yıldız atletler, saat 15.00’te piste çıkarak 60 metre, üç adım atlama, sırıkla atlama, gülle atma, 400 metre ve 1500 metre branşlarında mücadele edecek.

3 Mart’taki yarışmalarda ise 13:00’te piste çıkacak atletler, 60 metre engelli, uzun atlama, yüksek atlama, 200 metre, 800 metre ve 4x200 metre bayrak yarışında takımlarını şampiyon yapmak için ter dökecek.

Eleme Kademesi’nde yapılan yarışmalar sonunda erkeklerde Ankara Ego Spor Kulübü, kızlarda da İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ilk sırada yer almıştı.

Kızlar Final Takım Listeleri için Tıklayın

Erkekler Final Takım Listeleri için Tıklayın

Yarışma Programı için Tıklayın

Yayın Tarihi : 22.02.2013 17:03:47
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.