Haber


Yıldızlar ve Çoklu Branşlar Federasyon Deneme Yarışmaları 1. Gün Sonuçları


Yıldızlar ve Çoklu Branşlar Federasyon Deneme Yarışmaları 1. Gün Sonuçları

Yıldızlar-ve-Çoklu-Branşlar-Federasyon-Deneme-Yarışmaları

Milli takım seçmesi niteliği taşıyan Yıldızlar ve Çoklu Branşlar Federasyon Deneme Yarışmaları’nda birinci gün sona erdi. 

Atatürk Stadyumu’ndaki yarışmalarda atletler sıcak havaya rağmen dereceye girebilmek için atletizm severlere mücadele gücü yüksek yarışlar izlettirdi. 

Çoklu branşlarda Heptatlon 100 metre engelli yarışı ile başlayan birinci gün, büyük heyecanın yaşandığı kızlar ve erkekler 2000 metre engelli yarışları ile sona erdi.

Heptatlon’da birinci günde yıldız kızlar 200 metre, 100 metre engelli, gülle atma ve yüksek atlama branşlarında piste çıktı. Günün sonunda 2577 puana ulaşan Rumeysa Efe ilk sırada yer aldı. Tuğba Yeni’nin 2529 puan ile ikinci olduğu birinci gün sonunda üçüncülük 1963 puan alan Hatice Özyürek’in oldu.

Sadece Yıldızlar kategorisinde yapılan Oktatlon’da birinci gün yarışmalarında 100 ve 400 metre ile gülle atma ve uzun atlama branşlarında yarışlara çıkan atletlerden Hüseyin Kılıç topladığı 2599 puan ile ilk sırada yer aldı. Ahmet Berkay Oflaz 2395 puan ile ikinci sırada yer alırken, 2338 puana ulaşan Recep Köşker de üçüncü sırada yer aldı.

Yıldız Kızlar Sonuçları için Tıklayın

Yıldız Erkekler Sonuçları için Tıklayın

Çoklu Branşlar Heptatlon Sonuçları için Tıklayın

Çoklu Branşlar Oktatlon Sonuçları için Tıklayın 

Daha Fazla Fotoğraf için Tıklayın

Yayın Tarihi : 11.04.2013 19:24:43
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.