Haber


Yılmaz Sazak Yaş Grupları Yarışmaları 1 Haziran’da


Yılmaz Sazak Yaş Grupları Yarışmaları 1 Haziran’da

Yılmaz-Sazak-Yaş-Grupları-Yarışmaları

Türkiye Atletizm Federasyonu eski başkanlarından Yılmaz Sazak anısına düzenlenen “Yılmaz Sazak Yaş Grupları Yarışmaları” bu yıl 18’inci kez düzenlenecek.

Enka Spor Kulübü Sadi Gülçelik Spor Sitesi’nde gerçekleştirilecek yarışlarda Türkiye'nin yanı sıra, Arnavutluk, Azerbaycan, Bahreyn, Belarus, Bosna Hersek, Bulgaristan, Ermenistan, Fas, Fransa, Gürcistan, Hırvatistan, İngiltere, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovenya ve Yunanistan'dan davet edilen atletler mücadele edecek.

Yüksel İnşaat'ın düzenlediği organizasyonda 12-17 yaş arası atletler, 100 metre, 800 metre, 1500 metre, 100 ve 110 metre engelli, uzun atlama, yüksek atlama, gülle, cirit ve disk atma; büyüklerde is 300 metre 1 mil branşlarında yarışmalar yapılacak.

 

Yarışlarda 1 mil büyükler bayan kategorisinin şampiyonu atlet, merhum gazeteci Kenan Onuk adına verilen 'Kenan Onuk Kupası'nın sahibi olacak.

Son Kayıt Tarihi: 31 Mayıs Cuma

Yarışma kayıtları elektronik posta ile yapılacaktır. Bu amaçla, ekli kayıt formunun kullanıcı tarafından bilgisayara kaydedilmesi ve eksiksiz olarak doldurularak istanbulatletizm@gmail.com adresine, değişiklik yapmadan ekte yer aldığı gibi Excel formatında gönderilmesi gerekmektedir.

31 Mayıs Cuma günü, saat 18:00’de kayıtlar sona erecek.

Yarışma Günü Kayıt Yapılmayacak

Göğüs numaralarının dağıtımı 31 Mayıs 2013 Cuma günü 12:00’den itibaren Enka Spor Kulübü Sadi Gülçelik Spor Sitesi’nin atletizm tesislerinde yapılacaktır. Kayıtlarını daha önce yaptırmamış olan sporcuların kayıtları ve göğüs numaralarının teslimi de aynı yer ve saatlerde teslim edilecektir.

Yarışma günü kayıt yapılmayacaktır.

Statü için Tıklayın

Kayıt Formu için Tıklayın

Yarışma Programı için Tıklayın

Yayın Tarihi : 16.05.2013 11:26:40
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.