Haber


Yönetim Kurulu Toplandı…


Yönetim Kurulu Toplandı…

 01toplanti

Federasyon Yönetim Kurulu gündemindeki konuları görüşmek üzere İstanbul’da 23 Şubat 2013 tarihinde toplandı.

Toplantıya Başkan Mehmet Terzi, Fikret Çetinkaya, Ekrem AY, Ergüder Uzun, İsmail İlhan Hatipoğlu, Selim Terzi, Aycan Kurtcan Tuncayengin, Mehmet Kesen, Hasan Çavuşoğlu, Genel Sekreter Nihat Doker katıldı.

Toplantıda;

2013 yılı faaliyet programında yer alan ve ülkemizde düzenlenecek uluslararası yarışmalarda yapılacak işlerin detayları, “Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında genç bayanlar kategorisinde ikinci olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün, genç erkekler kategorisinde ikinci olan Fenerbahçe Spor Kulübünün, büyük bayanlar kategorisinde üçüncü olan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü” takımlarımızın alacakları ödüller, antrenör eğitim talimatında değişiklikler yapılması, dopingle mücadele kapsamında sporcuları eğitici seminer ve toplantılara daha fazla ağırlık verilmesi görüşüldü.

Ayrıca; toplantıda alınan önemli bir kararda, hakemlerle ilgili her türlü görevlendirme, çalışma iş ve işlemlerin İstanbul’dan yapılması ve MHK Başkanı Can Korkmazoğlu’ na imza yetkisinin verilmesi oldu.

 

 

Yayın Tarihi : 22.02.2013 10:24:39
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.