Haber


Yürüyüş Ligi Final Yarışmaları Aksaray’da Yapıldı


Yürüyüş Ligi Final Yarışmaları Aksaray’da Yapıldı

Türkiye Atletizm Federasyonu 2011 yılı faaliyet programında yer alan Kulüplerarası Yürüyüş Ligi 1. Kademe Final Yarışmaları 03 Temmuz 2011 tarihinde Aksaray'da yapıldı.

Aksaray Cumhuriyet Bulvarı'nda yapılan ve büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmalara 22 takım ve toplam 151 sporcu katıldı.

Çeşitli kategorilerde dereceye giren sporculara ödüllerini, Aksaray Vali Yardımcısı Mehmet Mızrak, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Altınsoy, Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Şahin, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Barbaros Fıral, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Ümit Uztürk, Gençlik ve Spor Şube Müdürleri Ayhan Baş ve Erdal Güçlüer, Yürüyüş Koordinatörü Abdulkadir Öz takdim etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından yarışmaya katılan kulüplere teşekkür belgesi verilirken, rekor kıran sporculara ise rekor belgesi verildi.

Yarışma Sonuçları İçin Tıklayınız…

İhtar Panosu İçin Tıklayınız…

 

Yayın Tarihi : 3.07.2011 20:40:05
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.