Haber


Cheetos Türkiye'nin En Hızlıları Kampa Giriyor


Cheetos Türkiye'nin En Hızlıları Kampa Giriyor

Cheetos Türkiye’nin en hızlısı yarışmaları sonuçlarına göre her yaş grubunda final koşan çocuklarımız ile ilgili kamp listesi ektedir.22 Haziran -1 Temmuz 2015 tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak kampa katılacak olan sporcularımız her ilde sarı renk ile belirlenen il koordinatörü (listede cep telefon numarası mevcut)  öğretmen/antrenör koordinasyonunda  geliş ve gidişi sağlayacaktır. velisi ile katılacak olan sporcularda il koordinatörüne bilgi verecektir. otele girişler 22 Haziran 2015 çıkışlar ise 1 Temmuz akşamı veya 2 Temmuz 2015 öğlen saatine kadar yapılabilir. veliler kendi imkanları ile kampın yapılacağı otelin dışında civar otellerde kalmaları için gerekli görüşmeler yapılmıştır. Konu hakkında Türkiye Atletizm Federasyonu Mesafeler Koordinatörü sayın Hanifi Aslantürk ile görüşülecektir. 

sporcular kendi spor malzemeleri ve çivili ayakkabılarını yanlarında bulunduracaklardır. Herhangi bir sağlık sorunu,alerjik durumu,kronik hastalığı vb. bulunan sporcular kampa girişte kamp müdürüne velisi imzalı yazılı bir kağıtta bildirimde bulunmaları gerekmektedir. 
 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Sahasında toplanılacak olup, otele ulaşım sağlanacaktır. Kamp Adresi:
Adres:Palandöken Ski Center, 25100-Erzurum
İrtibat : Güven Gülüm
Tel : 05323945325

Yayın Tarihi : 18.06.2015 17:51:25
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.