Haber


Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı (Güncel)


Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı (Güncel)

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve temel amacı çocuklarımızın olimpizm düşüncesi içerisinde vücut, zihin ve ruh niteliklerini dengeli bir şekilde birleştirerek, bir yaşam felsefesine girmesi, fiziksel sportif oyunların kültür ve eğitimle kaynaştırılarak mücadeleden zevk alma, üstün örneklerin eğitici değerini çıkarma ve genel ahlak kurallarına saygı gösterme temellerinde, onlara hayatın yolunu açmak ve spor yapmalarını teşvik etmek için Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı Yarışmaları; Türkiye Atletizm Federasyonu, sponsor firma ORG Sports ve destekçisi firmaların katkıları ile aşağıda yazılı statü doğrultusunda, on grup merkezinde seçme yarışmaları ve 11 Haziran 2015 tarihinde İstanbul’da Türkiye’nin En Hızlısı final yarışmaları düzenlenecektir Yarışmalar ilk aşamada okullarda sınıflar arasında öğrenciler beden eğitimi öğretmenleri tarafından yarıştırılarak, her yaş grubunda okulun en hızlı üç öğrencisi tespit edilecek ve isimleri, bulundukları ilin Atletizm İl temsilciliğine bildirilecektir. Grup merkezlerinde yapılacak yarışmalar sonucunda her yaş grubunun en hızlı birincisi, toplam 10 öğrenci, 11 Haziran tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Türkiye’nin En Hızlısı final yarışmalarına katılmak hakkını elde etmiş olacaklardır. CHEETOS TÜRKİYE'NİN EN HIZLISI YARIŞMALARI HAKKINDA GENEL DUYURU

Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı yarışmalarının kayıtları statüde verilen link ile internet üzerinden alınarak tek merkezde toplanmaktadır. Bu nedenle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilcilikleri, kendi illerinde yapılacak etkinliğin tarihlerini kayıt merkezi olarak nitelendirilen aşağıdaki mail adresinden organizasyon direktörlüğüne bildirmeleri gerekmektedir. Organizasyon direktörlüğü illerde yapılacak yarışmaların bir gün öncesinden online kayıtlardan hazırlanmış start listelerini il temsilciliklerine gönderecektir.
Bu çerçevede  iltemsilcileri@cheetosturkiyeninenhizlisi.com mail adresine illerinde düzenleyecekleri yarışma tarihlerini mutlaka göndermeleri gerekmektedir.
Ayrıca yarışma kayıtlarını internet üzerinden yaptırmakta çeşitli nedenlerle sıkıntı yaşayan öğrencilerimizin kayıtları, organizasyon görevlileri tarafından yarışma yerinde de yapılabilecektir.
Detaylı soru ve gelişebilecek durumlarla ilgili olarak iletişim numaramız olan  0212 243 2767  numaralı telefondan organizasyon yetkililerine ulaşabilirsiniz.
Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı Yarışmaları Direktörlüğü
  Yarışma Statüsünü Görüntülemek İçin Tıklayınız

Yayın Tarihi : 21.04.2015 16:39:47
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.