Haber


SEM Grup Yarışma sonuçları


SEM Grup Yarışma sonuçları

27 il merkezinde yapılan seçme yarışmaları sonrasında başarılı olan ve mevcut SEM (Sporcu Eğitim Merkezleri) sporcusu olan 1487 sporcu, 6 il merkezinde grup final yarışmalarına katıldı. Yarışmaların sonunda, başarılı olan 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrenciler Sporcu Eğitim Merkezlerinde desteklenerek spor hayatlarına başlayacaklar.
 
Grup müsabakaları statüsü 21. maddeye göre bu dönem alımlarda 5. ve 6. sınıflarda il kotasının %30'u, 7. ve 8. sınıf sınıflarda ise il kotasının %20'si değerlendirmeye alınacaktır. 
Başvurular e-devlet kapısı üzerinde Spor Bilgi Sistemi'ndeki SEM başvuru linki kullanılarak 30 Mayıs 2022-8 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Daha detaylı bilgi ve il kotaları için başvuru kılavuzuna bakınız.
ÖNEMLİ Mevcut SEM sporcuları tekrar başvuru yapmayacaklardır.
Grup yarışmasına katılmamış sporcuların başvuruları dikkate alınmayacaktır.
Bir branşında DNS olan sporcuların başvuruları dikkate alınmayacaktır.
DETAYLI BÖLGE SONUÇLARI (Zip dosyası) ANKARA / BURSA 1, BURSA 2 / İZMİR / MERSİN / DİYARBAKIR / TRABZON

Yayın Tarihi : 27.05.2022 21:20:40
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.